Project Management By Quilyx

Werken

op Masterniveau


Kom ons team van succesvolle projectmanagers versterken!

Jouw rol bij Quilyx

Bij Quilyx is onze missie kristalhelder: we bouwen aan een organisatie met de allerbeste projectprofessionals van Nederland. Onze doorgewinterde projectmanagers brengen hun diepgaande kennis en decennialange ervaring mee naar de tafel. Ze delen deze waardevolle expertise met opdrachtgevers van omvangrijke projecten en met de toekomstige generatie projectmanagers. Quilyx is nu op zoek naar gedreven Projectmanagers, Programmamanagers en Portfoliomanagers om ons team te versterken en samen deze visie te realiseren.


Jouw Rol: Kennis Delen, Openheid en Passie voor Projectmanagement


We zijn op zoek naar gedreven professionals met een visie, die geloven in het delen van kennis, open communicatie en een onwrikbare passie voor alle facetten van project-, programma- en portfoliomanagement. Als Projectmanager, Programmamanager of Portfoliomanager bij Quilyx speel je een cruciale rol in het uitstralen van onze kernwaarden.

Kernwaarden

Kennis

Kennis


Jouw diepgaande kennis en rijke ervaring zijn een bron van inspiratie voor opdrachtgevers en aspirant-projectmanagers. Je draagt actief bij aan de ontwikkeling van het vakgebied en de groei van de professionals die het vormgeven.

Open

Open


Je hanteert een communicatieve en open benadering, waarbij alle sleutelfiguren op de hoogte worden gehouden van voortgang, verwachtingen en uitdagingen. Je schept een omgeving van begrip en samenwerking.

Organiseren

Organiseren


Jouw vermogen om doelgerichte organisatiestructuren en processen te creëren, draagt bij aan de efficiënte uitvoering van projecten.


Doelgericht

Doelgericht


Je streeft naar het behalen van doelen en het met succes voltooien van projecten binnen de afgesproken termijnen en voorwaarden.


Vertrouwen

Vertrouwen


Je begrijpt dat vertrouwen de basis vormt voor succesvolle samenwerking. Je bouwt en onderhoudt vertrouwen tussen alle belanghebbenden voor optimale resultaten.

Passie

Passie


Jouw passie voor projectmanagement is aanstekelijk en drijft je om projecten met enthousiasme en betrokkenheid aan te pakken.

Ontdek de inspirerende wereld van Quilyx

Projectmanagement door Quilyx

Bij Quilyx streven we naar een omgeving waarin kennis, groei en enthousiasme samenkomen om iets bijzonders te creëren. We zoeken jou om deel uit te maken van ons team van ervaren professionals, waar je niet alleen kunt leren en groeien, maar ook daadwerkelijk impact kunt maken op belangrijke projecten.


We erkennen de waarde van jouw bijdrage en bieden een aantrekkelijk salaris dat in lijn is met de marktstandaarden. Daarnaast zijn er uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden die zorgen voor een gebalanceerde en gezonde werkomgeving.


Een mooie kans die we bieden, is de mogelijkheid om mede-aandeelhouder te worden van Quilyx via deelname aan ons Quilyx Aandelen Plan. Dit laat zien hoezeer we jouw betrokkenheid en inzet waarderen.


Sluit je aan bij Quilyx en ontdek een wereld waarin jouw passie en professionele groei kunnen floreren. Samen kunnen we geweldige dingen bereiken.

Projectmanagement door Quilyx

Medewerker journey map

Project Management By Quilyx Employee Journey

Start jouw Quilyx journey

Ben jij klaar om deel uit te maken van een team dat bouwt aan bovenstaande ambities? Wil jij jouw kennis, openheid, ervaringen en passie delen en laten bloeien in een omgeving die groei en ontwikkeling stimuleert? Reageer op onze vacature op LinkedIn Stuur je CV en een inspirerende motivatiebrief naar ikwilwerkenbij@quilyx.com en ontdek de mogelijkheden bij Quilyx - waar jouw bijdrage impact maakt en het projectmanagement vakgebied naar nieuwe hoogten tilt!